כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

29/05/2009 | 21:25 | מאת: דני

שלום רב, אני בן 31, מתאמן הרבה בחדר כושר. מזה שנה בערך יש לי כאבים בכתף, בחלקה האחורי (מעלה הגב). מסיבה רפואית אחרת נאלצתי לנוח חודשיים, וקיוויתי שהכאב יעבור, אך אני שם לב שהוא מתחיל לחזור. שאלתי היא, מה הן אופציות הטיפול? שמעתי שזריקת קורטיזון אולי תעזור. אם כן, האם יש תופעות לוואי, סיבוכים אפשריים, וכמה זמן לא ניתן לבצע פעילות גופנית לאחר הזריקה? תודה, דני

לא ניתן להמליץ על טיפול כלשהו כל עוד אין אבחנה מהו מקור לכאבים. לכן יש להבדק ע"י האורטופד הבקיא במחלות כתף ולאחר מכן, בהתאם לבדיקה, יהיה צורך לבצע צלומי רנטגן, בדיקת אוךטראסאונד ו / או MRI. הטיפול כאמור יהיה על פי הממצאים שיתקבלו. דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק