כאבי בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/08/2008 | 11:00 | מאת: yuda

שלום ד'ר בן 63 מז 4 חודשים סובל מכאבים בצואר עם הקרנה חזקה לכתף שמאל . תוצאות צילום רנטגן צואר :שינויים ספונדיארטרוטיים קלים בעיקר c-5.6,7 ללא ממצא חבלתי גרמי. כתף 2 צילומים : מבנה גרמי תקין ללא עדות לשבר או פריקה .הסתיידות גסה בסמוך לגבשושית הגדולה כביטוי לבורסיטיס מסוידת. אורטופד נתן לי טיפול ב etopan 600 כ3שבועות וטיפול פיזאוטרפי .אני לאחר הטיפולים הנ''ל ללא שיפור ניכר. אבקש את עצתך . רב תודות...

יהודה שלום. כדי להחליט מהו מקור הכאב , בצואר או בכתף, אתה צריך להיבדק ע"י אורטופד . אם יתברר שמקור הכאב הוא בכתף אזי הכאב נגרם קרוב לוודאי עקב הסתיידות סובאקרומיאלית שנראית בצלום הרנטגן. והטיפול לכך יהיה זריקה מכוונת לאזור סובאקרומיאלי של חומר סטרואידי . בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק