נפילה על האגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/05/2009 | 14:36 | מאת: מישהו

לפני מספר ימים נפלתי על הישבן והתגלגלתי במדרגות עקב מעידה מקרית. לא היו לי כאבים בגב למזלי ולא בצוואר אך חטפתי חבטה באגן. ביום הראשון היו כאבים מקומיים בהליכה, ישיבה ותנועות שונות אך לא כאבי תופת עם זאת ולא סבלתי מבחילות וסחרחורות (מה שאולי מצביע שזה לא שבר?) כעת לאחר מספר ימים מאז הנפילה המצב די השתפר, אני יכול ללכת באופן חופשי, לשבת על כסאות קשיחים אך עדיין יש כאב קטן בתנועות קיצוניות. האם לדעתכם מדובר בשבר אשר עלול לגרום לי לבעיות בטווח הארוך למרות שחל שיפור ואינני הרגשתי ומרגיש כאבי תופת? בתודה מראש

הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק