אמא שלי סובלת מאוד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/05/2009 | 10:46 | מאת: אראלה

אימי סובלת מאוד מכאבים בכתף. הלכה לרופא אורטופד שלחץ 3 לחיצות ואמר לה שיש לה קרע בגיד ושזה תהליך ניווני. לא שלך לצילום, לא המליץ המלצה, לא נתן תרופה... כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעזור לה. האם לא נחוץ צילום והאם ניתן להמליץ על רופא המתמחה בתחום הכתף ששייך לקופ"ח כללית או שיינתן אח"כ החזר מהקופה.

לרוב צלומי רנטגן ובדיקת אולטראסאונד מספקים כדאי לברר האם יש בגיעה בגידים או שינויים ניוניים במפרק הכתף. לגבי התמחותם של רופאים ניתן לברר במוקד לקביעת תורים של קופ"ח. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק