זריקת קורטזון לכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/05/2009 | 16:25 | מאת: ליה

מזה זמן רב כחצי שנה יש לי כאבים בכתף ימין עם הגבלת יכולת היד להרים מעלה או לאחור, כמו להוריד חזיה או להוריד חולצה מלמעלה... עשיתי צילום כתף וניראה היסתיידות בכתף לפני 10 שנים אותו הדבר בירך היה וגם כאן היצטברה דלקת הישתמשתי בדלקו פלסט לירך שעבר, אבל בכתף זה לא עבד. לכן היות ויש לי בעיות בסרעפת הוחלט לתת לי זריקת קורטיזון אחת היום עוד יש כאבים מה דעתך דוקטור לגבי הטיפול? ומה הסיכויים שאחלים? תודה על תשומת הלב..

14/05/2009 | 15:04 | מאת: ליה

האם קרע ברצועה ניראה בצילום רנטגן? עשו לי 2 צילומים תוך סיבוב פרק כף היד פעמיים. האם זה יכול לתת אינדיקציה נוספת? או רק בבדיקת mri? הם היסתיידות בכתף יכולה להיות מחלה מקצועית של מעצבי שיער? ואם כן האם יש איזו הגנה למצבים כאלה? תודה לך על תשומת הלב...

19/05/2009 | 09:25 | מאת: ליה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק