כאבים לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/05/2009 | 14:36 | מאת: חן

ד"ר שלום, לפני שבוע עברתי תאונה כאשר קיבלתי מכה חזקה בכתף , הכתף התנפחה מעט עם כאבים קלים בלבד.כעת לפני מספר ימים התחלתי להרגיש כאב מוזר כזה כמו מין פריקה של הכתף והירדמות של האזור .ביצעתי בדיקת EMG שיצאה תקינה.מה עליי לבדוק וממה נובע הכאב? אני ממש מתפתלת מכאבים.תודה.

ממכתבך לא ברור מהו מקור הכאב. לכן את צריכה לפנות לבדיקת אורטופד כדי למקמו. אם מדובר בתת פריקות של מפרק הכתף - בדיקת ARTHRO MRI יכולה לאתר את מקור הבעיה ( גידים ורצועות) אך אם הבעיה היא אחרת אז יתכן שבדיקות אחרות יהיו יעילות יותר. לכן ראשית את צריכה לפנות לאורטופד אשר עוסק בבעיות כתף. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק