כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/05/2009 | 20:49 | מאת: רפי בן יוסף

שלום ד"ר יותר מחצי שנה אני סובל מכאבים בכתף בזוויות מוגבלות , בבדיקה אולטאראסונד לא מצאו כלום , הכאבים מחמירים ואני מעוניין לקדם את הטיפול נקבע לי תור לעוד חודשיים למרפאת חוץ בפוריה , האם יש אפשרות לפנות ליעוץ פרטי ? האם יש מרפאות פרטיות שיכולות לתת מענה טיפולי בטווחי זמן קצרים יותר ?. אודה לך על הכוונה בן יוסף רפי

ניתן לקבוע תור למרפאתי בטל 1705252678 דר רוזנברג

14/05/2009 | 09:39 | מאת: צחי שגב

שלום רפי אני ממליץ לך לנסות רפואה סינית. דיקור יפתור לך את הבעיה במהירות. דבר איתי, אשמח לעזור לך למצוא מטפל טוב באזור מגוריך, צחי 052-3238844

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק