דלקת גידים בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/05/2009 | 17:46 | מאת: חל

מזה כארבעה חודשים אני סובלת מכאבים חזקים בצד החיצוני של הירכיים..נאמר לי שזוהי דלקת בגידים..עשו לי פיזיוטרפיה וגם לקחתי כדורי אירקוקסיה..אך כלום לא עזר.שאלתי היא מה כן יכול לעזור בהפחתת הכאב..זה מאד מקשה עליי בהליכה..בתודה מראש

הפורום הזה דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות לשאלתך דר רוזנברג

14/05/2009 | 09:48 | מאת: צחי

שלום לך בעיות כאלו נפתרות מהר מאוד על ידי דיקור סיני דברי איתי, אני אעזור לך למצוא מטפל טוב באזור מגורייך. תרגישי טוב צחי

14/05/2009 | 10:32 | מאת: חל

תודה לך..אנסה ללגת לדיקור בכללית...

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק