כאבים בעקבי כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/05/2009 | 19:53 | מאת: סימונה

שלום רב, מזה חודשיים וחצי יש לי כאבים עמומים בעקבי כפות הרגליים. הכאבים חזקים במיוחד כאשר אני מתחילה לדרוך על הרגליים לאחר מנוחה בשכיבה. אינני מסוגלת גם לשבת לאורך זמן כיוון שבמהלך הישיבה אני מתחילה להרגיש לחץ וכאב בעקבים. הכאב חזק עד כדי כך, שמקרין לאורך כל הרגל עד לאגן. לאחרונה, בעצת רופא המשפחה ביצעתי בדיקות דם לשם בירור בעיה ראומטית, אך התשובה היתה שלילית. הכאב מעייף מאוד עד כדי כך, שלאחר שעתיים-שלוש של פעילות בבית, אני מאוד מתעייפת וחייבת לישון על מנת להתאושש. דבר הכאבים מאוד מגביל אותי כיוון שאני, אשה אנרגטית, לא יכולה לזוז לאורך זמן וחייבת מנוחה בשינה לפחות פעמיים במהלך היום בנוסף לשנת לילה. מה יכולה להיות הבעייה? אודה על תשובתכם.

הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך דר רוזנברג

14/05/2009 | 09:53 | מאת: צחי

שלום סימונה כאבים מסוג זה מטופלים היטב בדיקור סיני דברי איתי. אשמח להפנות אותך למטפל טוב באזור מגורייך, תרגישי טוב צחי 052-3238844

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק