נוזלים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

30/04/2009 | 10:27 | מאת: אתי

נשלחתי לאולטראסאונד כתף וזו התוצאה :נוזל חופשי די צלול בצורת שרוול העוטף את גיד הביצפס ב קדמי מדיאלי לאורך עד 18 מ"מ התעבות קלה של הסינוביה סביב גיד הביצפס אין הסתיידויות איך ניתן לטפל בעינייו?

שלום רב. על פי ממצאי הבדיקה מדובר בדלקת בתוך מפרק הכתף וסביב גיד של שריר הביצפס. ראשית מומלץ להבדק ע"י רופא ראומטולוג ולברר האם מדובר בתהליך דלקתי כללי בגוף ואם יתברר שלא אזי מומלץ טיפול תרופתי נגד דלקת ופיסותרפיה נגד כאבים. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק