הי ד"ר תגובה להודעה שלך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/04/2009 | 04:54 | מאת: אור

אמרת לי לפרט בדיוק מה כואב לי אז: יש לי כאבים כאלו שאחרי התאמצות אני מרים את היד ואני מרגיש זרימה של כל מיני דברים מהכתף ואם אני עושה תנועה חדה אז אני מרגיש ניתוק של הכתף מהמקום ואחרי כמה שניות זה חוזר למקומו לאחר יום יומים אז עדין נשארים לי הכאבים אשמח לקבל תושבה בקשר לניתוח תודה רבה

18/04/2009 | 22:04 | מאת: אור

להזכיר זה מה שמצאו ב MRI מפרק הA/c מודגם תקין הבורסה הסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה. הגידים המסובבים הודגמו תקינים. גיד הביצפס הודגם שמור. דרגה 1 , מודגם חשד לקרע בבסיס הלברום האחורי אמצעי עם חשד לציסטה פרא SLAP מודגם חשד לנזק לברלית זעירה בקוטר 1 מ"מ הנמשך ממיטת הקרע (חתכים אקסיאלים 9-6 סדרה 3) בסמוך לאספקט האחורי של הרצס האקסילרי מודגם גופיף היפואינטנסי בקוטר 8 מ"מ (חתכים אקסיאלים 9-10 סדרה 3 ,קורונלים 14 סדרה , 4 סגיטלי 17-18 סדרה 6) לא ניתן לשלול שבב לברום מנותק. הרצועות הגלנו-הומרליות הודגמו תקינות. הקפסולה הודגמה שמורה. הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. ללא עדות היל-זקס ברור.

אור שלום נראה שיש צורך בטיפול ניתוחי ליצוב הכתף לאחר אבחנה סופית בארטרוסקופיה. אני ממליץ לדון ביתרונות וחסרונות של ניתוח מסוג זה עם האורטופד המטפל שלך. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק