כאבים ביד ימין מאוד חזקים עד רידום.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/04/2009 | 17:11 | מאת: דורית דוד

יש לי כאבים מאוד חזקים כחודשים עד רידום היד קיבלתי כול מני משכחי כאבים שלא עזרו בצילום סיטי נראה בספק שיש לי פריצת דיסק קיבלתי זריקת קורטיזון בשחמת של הכתף אחרי שלושה ימים היו לי קשיי נשימה וכאבים בצד ימין של החזה מאוד חזקים הגעתי לביח חולים כרמל חיברו אותי לחמצן עשו לי צילום סיטי ובדיקות בלב והכול תקין קיבלתי כדור חדש אחד ביום אלגולוזין אומרים שהכול בסדר אבל אני עדין סובלת וכאובת מבקשת בדחיפות חבת דעת נוספת תודה מראש דורית דוד

שלום רב. על פי מכתבך נראה שיש ערוב של מספר אבחנות וטיפולים. לא ברור האם מקור הבעיה בצואר או בכתף או בשניהם. ראשית יש צורך בבדיקה גופנית מכוונת כדי להחליט מהו מקור הבעיה ואז להמשיך בברור וטיפול על פי ממצאי הבדיקה הגופנית. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק