טנזיננוזיס של הגיד פטאלרי פרוקסימלי רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/04/2009 | 21:26 | מאת: קמי לנגר

שלום רב אני בן 24.8 בריא בד"כ, עברתי ניתוח ברגל שמאל: Arthroscopi Exploration Of Patelar tendon-debridement לפני כ-3 שנים עם הטבה. לפני כ-6 חודשים התחילו כאבים עזים בגיד הפיקה פניתי לרופא שהמליץ ל-MRI שהדגים טנזיננוזיס של הגיד פטאלרי פרוקסימלי רגל שמאל(גיד פטולאר מעובה בחלק הפרוקסימאלי ללא שינוי סיגנל). רציתי לדעת מה זה אומר וכיצד ניתן לטפל בבעיה זו? בתודה מראש קמי לנגר

שלום רב הפורום הזה דן בבעיות בכתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק