כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/04/2009 | 09:43 | מאת: כאבים חזקים

שלום, אני בת 25 וכבר 4 לילות לא ישנה בלילה משום שכואב לי השרירים באזור של הגב התחתון ומעטה- כלומר- גם כל אזור האגן והירכיים. אני משערת שזה שרירים כי כואב לי רק בשכיבה ולא משנה באיזה תנוחה אני אשן- על הבטו, הגב, הצד- כואב. אם אני בעמידה או ישיבה אז לא כואב א- למה כואב רק בשכיבה? ב- מה זה הכאבים האלו. האם זה דלת? ואם כן תוך כמה זמן זה עובר ללא תרופות- כי אני נגד כדורים. ג- ומה זה אומר שכואב באזורים האלו? תודה

הפורום הזה דן בבעיות בכתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק