הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/04/2009 | 11:23 | מאת: אילנה ב.

בבדיקת אולטסאונד בכתף עקב כאבים עזים התברר כי יש לי הסתיידות זעירה באספקט הארטיקולרי. האם ההסתיידות יכולה לנבוע משבר או פריקת כתף? האם כדורים נוגדי דלקת עוזרים כמו ארתרופן? האם טיפול בגלי הלם יכול לפתור את הבעיה ? אודה על תשובתך והמלצתך להמשך טיפול.

אילנה שלום רב. ההיסתיידות בגידי הכתף לא נגרמת ע"י השבר. הטיפול היעיל לכאב עקב ההסתיידות בכתף הוא ניסיון של זריקת חומר סטרואידלי ישירות לכתף ואם זה לא עוזר הטיפול הוא ניתוחי בגישה ארטרוסקופית. טיפולים אחרים בדרך כלל לא עוזרים בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק