אחוזה 90 כרכור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/03/2009 | 17:59 | מאת: גידי

סובל מבעיית הגבלה בכתף שמאל כ-5 שנים הובחן אצלי שחיקת סחוס התחלתי לקבל זריקות לתוך השכמה בתקווה שזה יעזור מה קורה לאחר מתן הזריקות לא ידוע לי האם היום יש פתרונות לרפואה ברצוני לציין כי ההגבלה מנועת ממני להתאמן בחדר כושר בצורה טובה אני מתקרב לגיל 54 ניסיתי בעבר דיקור סיני שיאצו כוסות רוח מקווה לקבל תשובה עם תקווה לעתיד טוב יותר בברכה לבנסולד גדעון

29/03/2009 | 15:47 | מאת: dr rosenberg

גדעון שלום אם מדובר בפגיעה בסחוס המפרקי אזי הטיפול המומלץ הוא החלפת המפרק במפרק מלאכותי. זריקה חומצה היאלורונית לתוך המפרק יכולה לתת הטבה זמנית. הטיפולים האלטרנטיביים לא עוזרים. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק