כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/03/2009 | 13:16 | מאת: מיכל

לאור תשובתך לשאלתי מה-16.3.09, (אודה לך אם תעיין בשאלה ובתשובתך שוב)האורטופד קבע שזוהי כתף קפואה. לבקשתי לבצע בדיקת MRI הוא נענה בשלילה. עלי לציין שבאולטרסאונד ובצילום רנטגן לא נמצא כל ממצא, ובאולטרסאונד אף שללו כתף קפואה. האם יתכן הדבר???

מיכל שלום אם מדובר בכתף קפואה אזי אכן זוהי אבחנה כלינית בלבד ללא סימנים ברורים בUS וMRI. מצב של כתף קפואה משתפר כמעט לחלוטין בעצמו לאחר שנה וחצי עד שנתיים ללא טיפול נוסף. קיים טיפול ארטרוסקופי בכתף קפואה כדי לשפר את טווחי התנועות. תוכלי לקרוא תאור של כתף קפואה באתר dr-rosenberg.co.il דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק