כאבי זרוע עד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/03/2009 | 16:38 | מאת: ריתה

בעיה שחוזרת מזה 20 שנה, בעקבות עבודת מעבדה או מחשב מאומצת. התחילה במפרק כף היד ונדדה עם השנים עד הכתף. בד"כ מנוחה של שבועיים, ו/או אולטרה-סאונד ו/או דיקור הקלו-השכחו את הבעיה. מזה כמה חודשים שהבעיה מחמירה והפתרונות הנ"ל לא עוזרים. תור לאורטופד נקבע לסוף החודש. מה מוצע בכלל ובינתיים?

ריתה שלום ממכתבך אני מבין שמדובר בכאב באזור הכתף במאמץ. סיבות לכך הן רבות וניתן לקרוא על חלק מהן באתר dr-rosenberg.co.il. כדי להחליט על הטיפול דרושים יותר פרטים שניתן לקבלם לאחר בדיקה ראשונית ע"י האורטופד. לא ניתן להמליץ על טיפול כללי כשסיבת הכאבים לא ברורה. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק