תל אביב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/03/2009 | 01:29 | מאת: דודי

תוך כדי רכיבה על אופניים נפלתי ומאז יש לי כאב נסבל בכתף שמאל. יש תנועה מלאה של הכתף ללא כאב יתר על המידה אך בימים האחרונים-לאחר כשבוע החל הכאב מתחדד מעט ולהציק מעט יותר. מה צריך לעשות? האם ניתן להמשיך בפעילות אירובית או שיש לשבות מכל פעולה? האם יש צורך לבקר רופא (מעבר לכך שזה ברור באם הכאב יחמיר...)

דודי שלום חבלה ישירה בכתף יכולה לגרום בין היתר לקרע באחד הגידים המייצבים את הכתף ולכן יש צורך בברור. הברור הראשוני צריך להיות - בדיקת אורטופד, צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק