כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/03/2009 | 16:28 | מאת: מיכל

לאחר כאבים במשך חצי שנה,במיוחד בלילה, התבצעה בדיקת מיפוי עצמות וזו התוצאה:קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בפרק הכתף מימין EFFUSION.קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים. התור לרופא המטפל רק בחודש הבא. האם תוכל להסביר לי במה המדובר? ומה הטיפול?????האם הטיפול פותר את הבעיה?????

מיכל שלום מפוי עצמות זוהי לא בדיקת בחירה לברור כאבים בכתף אלא אם כן נמצא ממצא לא ברור בצלומי רנטגן שדורש ברור נוסף. קליטה דיפוסית בכתף במפוי עצמות מצביעה על תהליך דלקתי כללי באזור הכתף ולא מצביעה על מקור הבעיה ולכן רק על פי תוצאת הבדיקה הנ"ל לא ניתן להגיע לאבחנה וקשה לתכנן את המשך הטיפול. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק