כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/03/2009 | 08:00 | מאת: מיכל

שלום רב מזה חצי שנה סובלת מכאב נקודתי בתת אקרומיאלי(לפי דברי הרופא)והקרנה מסביב.צילום כתף ואולטרסאונד יצאו תקינים. הרופא שלח אותי למיפוי עצמות ולאי אמ ג'י. מה ניתן לראות בבדיקות אלו ומה ההבדל מ-אמ אר אי???

מיכל שלום אם מקור הכאב הוא אכן סובאקרומיאלי אזי מפוי עצמות לא יוסיף מידע נוסף. בדיקת EMG צריכה להיות מכוונת לעצב סופראספינלי. בדיקת MRI תיתן את התמונה הטובה ביותר של אזור סובאקרומיאלי כולל סימני דלקת, קרע או גורם ללחץ אפשרי על העצב הופראספינלי. בברכה דר' רוזנברג

21/03/2009 | 13:05 | מאת: מיכל

הרופא קבע שזו כתף קפואה ואין צורך להמשיך בבדיקות...מה דעתך?? האם אין צורך לעשות בדיקת MRI ???????

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק