נפיחות בעורף צד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/03/2009 | 08:15 | מאת: מאיה

בני מתלונן מעל חודש על כאבים בעורף לאחר צילום רנטגן שנמצא תקין ,חלה החמרה בכאבים ונוצרה נפיחות בעורף בפניה לרופא משפחה נאמר כי מדובר בשריר מכווץ והופננו לפיזיותרפיה . בני לא מסוגל להזיז את ראשו לצדדים ומוגבל בתנועת סיבוב האם יש צורך בפניה למיון ילדים או פשוט לתת לזה לעבור?

מאיה שלום רב נפיחות בעורף לא נגרמת מהתכווצות של שריר. אני מציע לקחת את המצב ברצינות ופנות לברור לאורטופד ילדים או לרופא ילדים. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק