חלק חסר בפיבולה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/03/2009 | 09:56 | מאת: יצחק

בעקבות ניתוח שעשיתי , קובע ראש הפיבולה לטיביה בבורג והוצא חלק של כס"מ 1 מהפיבולה כ-10 ס"מ מתחת לברך. הבורג נשבר והוצא החלק שהיה בפיבולה (החלק בטיביה נשאר). האם הפיבולה שנשארת "תלויה באוויר" לא יכולה לגרום נזק בהנעת הקרסול הרי היא זזה בתוך הרגל? לפי מיטב הבנתי העצם לא תתחבר לעולם. חיפשתי בספרות המקצועית ולא מצאתי שום חומר רלוונטי. הכאבים ברגל עזים מאוד כנ"ל נפיחות ושינוי צבע העור מאודם לחיוור עד אפור.האם יש לך איזשהוא רעיון? כל קצה חוט יתקבל בברכה. תודה!fibula+broken nail

שלום רב הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק