כאבים באזור הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/03/2009 | 10:34 | מאת: מרים

בת 45 בריאה בד"כ. לפני 3 שבועות התחלתי להרגיש כאב קל באזור השכם השמאלית (בחלק העליון מצד ימין) בשבוע הראשון זה לא ממש הפריע לי אך בכאב המשיך ואף החמיר מעט. התחלתי לחמם מידי פעם את המקום ולמרוח וולטרן. כל זה לא ממש הועיל ומסג'ים שבני המשפחה עשו לי ג"כ לא עזרו. מידי פעם גם הרגשתי את הכאב משדר לעבר הכתף והיד. ךאחר שבועיים ניגשתי לרופא משפחה וזה נתן לי ETOPAN 400. מהר מאוד הרגשתי הקלה בשכם אך כעת הכאבים עברו להתמקד מאחורי בית השחי השמאלי למרות שהמשכתי לקחת את הכדורים פעמיים ביום למשך שבוע. היום בבוקר אני גם מרגישה תחושת נימול קלה בשתי אצבעות יד שמאל. יש לציין שהכאבים אינם חזקים אך מהווים מטרד קל ותחושת הנימול באצבעות קצת הלחיצה אותי

מרים שלום תחושת נימול באצבעות ומחושים סביב השכם יכולים לנבוע מלחץ על שורשי העצבים בצואר ולכן כדי להווכח שאכן כך הוא יש לפנות לאורטופד לשם בדיקה ומקום אזור ההפרעה. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק