כאבים פתאומיים באזור הצואר וכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/02/2009 | 21:40 | מאת: איילת

אני בשנות ה30 לחיי בריאה ועובדת עם ילדים לאחרונה אני מרגישה כאב בצואר מאחורי הראש וגם באזור כתף שמאל ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר להמנע ורפא זאת?

איילת שלום כאב בצואר שמקרין לכתף יכול לנבוע מלחץ על השורש העצבי בצואר. כדי לברר האם הדבר הוא נכון יש צורך להבדק ע"י אורטופד ואף לעתים לעשות בדיקות דמות מתאימות ( כמו CT, MRI, EMG) כשההחלטה על בצוען תהיה על פי הבדיקה הגופנית. כמובן שהטיפול יהיה בהתאם לאבחנה של מקור הבעיה שתתקבל בעקבות הברור. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק