כאבים ממושכים בכתפיים חוסר יכולת הרמת ידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/02/2009 | 17:23 | מאת: טליה

אני בת 53 יש לי בעיות במינוף היד בחוזקה למעלה או במשיכת היד קדימה במתיחה כמו למשל לצורך לקיחת חפץ..הכאב גדול מאוד גם בשינה אם אני שוכבת על היד, אבל אם אני מורידה אותה כלפי מטה הכאב עובר, יש לי גם כאבים בחוליות הגב העליון והצוואר...הרבה קנקים בהרמת היד...האם תוכל לאמר לי מה זה יכול להיות? אודה לך מאוד על תשובתך..

יכול להיות שמדובר בעיות בגידים סביב הכתף, רצועות או במפרקים של הכתף. דרושה בדיקה גופנית מכוונת וגם בדיקות נוספות על פי ממצאי הבדיקה הגופנית. ניתן לעיין בתאור הבעיות השונות סביב הכתף באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק