מניפולציה של הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/02/2009 | 17:39 | מאת: יהודית

נפלתי ושברתי את הכתף. עכשיו אחרי שהכתף נרפאה ואין לי יותר כאבים, אני סובלת ממוגבלות בתנועת הכתף. האורטופד הציע לי טיפול שיקטין את המוגבלות. הוא קרא לטיפול "מניפולציה של הכתף" הטיפול נעשה תחת הרדמה, והוא כרוך באישפוז יום. הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על הטיפול הזה בתודה, יהודית

יהודית שלום. מניפולציה של כתף בהרדמה מומלצת במקרים של "כתף קפואה" ראשונית לא טראומתית. במקרים אחרים של הגבלה בתנועות הכתף טיפול זה לא מומלץ ויש בו סכנה מוגברת לגרום לשבר . בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק