כאבי כתף ימין המתמשכים לאורך כל הזרוע.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/02/2009 | 11:45 | מאת: אלירן

שלום ד"ר נחום. אני בן 23 מתאמן קבוע. יש לי מזה תקופה ארוכה כאבים בכתף ימין שלא עוברים. גם באימונים, בתרגילי כתף, הכתף מתחילה "בוכה" לעומת כתף שמאל שלא כואבת כלל. (המשקלים הם סבירים ולא כבדים מידי). האם יש סיכוי שזה דלקת? או שמה פריקה של כתף? האם עליי להפסיק את האימונים?? תודה רבה!!

אלירן שלום אכן יתכן שבכאבים הם עקב "שימוש יתר" בזמן האימונים. המצב גורם לדלקת בגידים . יתכן שהסיבה היא אחרת ולכן יש לפנות לברור מתאים לאורטופד דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק