בצקת במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/02/2009 | 22:02 | מאת: אלי

לאחרונה הופיעה בצקת במרפק המקום לא אדום ולא כואב. כמו כן לא היתה חבלה. מה יכולה להיות הסיבה?

אלי שלום נפיחות פתאומית באזור אחורי של המרפק עם או בלי חבלה יכולה להגרם מדלקת בבורסה - אולקרנון בורסיטיס. בדרך כלל המצב משתפר מעצמו לאחר שימוש בחבישה אלסטית למרפק ותרופות נוגדי דלקת, אך לעתים יש צורך בטיפול ניתוחי. ההחלטה תהיה לאחר התיעצות עם אורטופד. יש לשים לב שהמצב יכול להסתבך עם זהום חיידקי ולכן אני ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד בהקדם. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק