שבר בראש הרדיוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

29/01/2009 | 18:34 | מאת: דפנה

שלום, בעקבות נפילה ולאחר פענוח צילום רנטגן הסתבר שיש לי שבר מדרגה ראשונה בראש הרדיוס במרפק ימין. האורטופד הורה לי על פעילות רגילה של היד ללא קיבוע, כמו כן הוא המליץ על פיזיוטרפיה עצמאית וכדורים נגד כאבים. אשמח לקבל חוות דעת טיפולית נוספת. דפנה.

שבר בלי תזוזה (דרגה 1) של ראש עצם הרדיוס מטופל בד"כ ע"י הפעלת המרפק , עצמית או בעזרת פיסיותרפיסט. לדעתי ההמלצות שקיבלת הן היעילות ביותר להמשך שיקומך. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק