כאבים חזקים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/01/2009 | 11:07 | מאת: ירון

שלום למומחים. מזה 3 ימים שאני סובל מכאבים הולכים וגוברים בכתף שמאל. אין שום פגיעה או איזור שכואב במגע או בעיית תנועתיות (הכאב כללי ולא ממוקד) ולכן אני מסיק שזה כנראה דלקת? הכאבים מקרינים לשכמות ולחזה ולעיתים מקשים על הנשימה. אשתי סובלת מכאבים דומים בירך מה שגרם לנו לבדוק את המיטה עליה אנו ישנים וגילינו שמכיוון שהמזרן ישירות על הרצפה ללא מיטה - נוצרה רטיבות בתחתיתו מה שכנראה שלח קור מהרצפה אל נקודות ההמגע שהינם הכתף השמאלית שלי והירך של אשתי... הכאב נרגע קצת בחום וכואב יותר בקור. לא מעונין בסטרואידים או כימיקלים קשים אחרים. האם יש פתרון קונבנציונלי יותר להחלמה מהירה ולהפחתת הכאבים? ירון

ירון שלום כדי להמליץ על פתרון לבעיתך בכתף יש צורך ראשית להגיע לאבחנה מהו מקור הכאב ומה סיבתו. לשם כך מומלץ להבדק אצל אורטופד כתף ובשלב ראשון לבצע צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף כדי לברר האם אכן קיימת דלקת בגידים. אתה יכול לקרוא על סיבות שונות לכאבים בכתף באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק