מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/01/2009 | 17:25 | מאת: גד

אשמח לקבל הסבר לתוצאות של בדיקת מיפוי עצמות (אני מביא את הדברים כלשונם): "אנמנזת רופא חשד ל SF ממצאים ע"ש לכל אורכו: עקמת קלה בגובה גבית תחתונה. ללא ריכוזי חומר פתולוגים לאורך בע"ש. אגן וגפיים תחתונות: מוקד קליטה פתולוגית בפמור פרוקסימלי מימין (דיסטלית לאזור האינטר-טרוכנטרי). הממצא לא ספציפי, מומלץ המשך בירור מכוון. קליטת יתר קלה בחלק הלטרלי של הקרסול משמאל. הממצא יכול להתאים לתגובת מאמץ או לטראומה קלה."

גד שלום האתר הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד. שאלתך חורגת מתחום זה ולכן לא אוכל לענות עליה. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק