כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/01/2009 | 17:23 | מאת: ענת

שלום, מזה שנים יש לי רגישות בכתף שמאל. מזה שבועיים יש לי כאבים בלתי פוסקים מכתף שמאל שמקרינים לעבר הזרוע ובמיוחד באזור הקרוב למרפק אך לא במרפק. משם הכאבים מקרינים לעבר גב כף היד ולאצבעות. עלי לציין כי יש לי כאבים בצוואר ותחושת לחץ בעורף. מה ניתן לעשות?

ענת שלום את מתארת מצב שיכול לנבוע מתהליך דלקתי באזור סובאקרומיאלי. תאור מצבים שונים שיכולים לגרום לכאב זה ניתן למצא באתר dr-rosenberg.co.il . כדי להחליט על הטיפול צריך להגיע לאבחנה מדוייקת מהו סוג ההפרעה שגרם לדלקת בכתף. לשם כך, מעבר לבדיקה של אורטופד, יש צורך בבצוע צלום רנטגן ובדיקת אולטראסאונד של הכתף. בעקבות הערכה ראשונית מסוג זה ניתן יהיה להגיע למסקנה, לפחות ראשונית, על מקור הבעיה ולתכנן את הטיפול בהתאם. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק