קרע בגיד כתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/01/2009 | 21:19 | מאת: משה

ד"ר שלום רב, לפני כחצי שנה בעקבות חבלה בכתף, פניתי לאוטופד לאבחון הבעיה, עם קבלת התוצאות נמצא כי יש לי קרע בגיד בכתף שמאל כ,1.3 ס"מ, טופלתי בכדורים xefo 8 שהרגיעו את הכאב, לאחר מכן הופנתי לפיזיוטרפיה שם קיבלתי חשמל ישירות לכתף ומס' תרגילי התעמלות לביצוע, מכאן הכאב כמעט שחלף לאחר כשלושה חודשים, יכולתי כבר להרים את ידי בכוחות עצמי, מבעיה שנישארה היא שבכל הרמה של יד שמאל נשמעים תיקים מאזור מפרק הכתף וזה גורם לי לכאב ולחשש להפעיל את היד בגובה, אבקש את התיחסותך לבעיה . בברכה, משה

משה שלום אם גילך מתחת לגיל 60 וסובל מקרע של 1.3 ס"מ בגידי השרוול המסובב בכתף וסובל מכאבים בכתף ניתן לשקול תיקון ניתוחי של הקרע. אם אתה מבוגר יותר השיקול לגבי הצורך בהתערבות ניתוחית תלוי במצבך הגופני הכללי וגם במצב שולי הקרע שניתן להעריך בבדיקת MRI. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק