כאבים זהים בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/01/2009 | 23:59 | מאת: שמוליק

מזה זמן יש לי כאבים בכתפיים באותה מידה בצד ימין ושמאל האורטופד שבדק אותי כתב את האבחנה הבאה: Bilateral shoulder pain-sus. posterior capsular shortening ושאלתי האם ניתן לפתור את הכאבים מהר ובאיזו צורה.........מדובר בכאבים קשים המעירים אותי בלילה....... תודה שמוליק

שמוליק שלום הסיבות לכאבים בכתפיים הן רבות. ניתן לראות הסבר כללי באתר dr-rosenberg.co.il. מהתאור שלך לא ניתן להסיק על הסיבה המדוייקת לכאבים. אני ממליץ לפנות לבדיקת לאורטופד שעוסק במחלות כתף כדי להגיע לאבחנה מדוייקת. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק