בדיקת אולטרסאונד כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/01/2009 | 17:15 | מאת: שמחה

אני אשה בת 54 שכמזה חודשיים סובלת מכאבים חזקים בכתף ימין ועד למרפק תוצאות של הבדיקה 1.הודגם מעובה עם נוזל במעטפת long tendon of biceps muscle- 2 הודגם מעובה 0.95 לעומת 0.61 מצד שני עם קרע חלקי באורך 0.6 ס"מ 3.הדגמה של פרק אקרומיו קלויקולרי הודגם נוזל 4 מבנה גרמי -אי סדירות אשמח לשמוע חוות דעת על מצב הכתף וכיצד ניתן לטפל ושאלה נוספת האם טיפול באמצעות טווינא יכול לעזור או להזיק?

שמחה שלום התאור שלך מתאים לשינויים ניוניים בגיד אשר גורמים לכאבים. הטיפול הניתוחי במצב זה הוא בד"כ בגשיה ארטרוסקופית כדאי לנסות זריקה של חומר סטרואידי לכתף לפני ההחלטה על התערבות ניתוחית. טיפולים אחרים לא עוזרים בד"כ בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק