כאבים בבוהן (רגל שמאל )

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/01/2009 | 13:03 | מאת: שלי

מזה שבוע ימים אני מתעוררת בבוקר עם אי נוחות בבוהן רגל שמאל , מדובר באי נוחות ואו הרגשה שהאצבע לא ממש במקומה , זו הדרך היחידה בה אני יכולה להגדיר . מדי פעם אי הנוחות נמצאת גם באצבע השלישית והרביעית מדובר ברגל שמאל עדיין .אוכל לציין כי אני בת 40 , סובלת מבעיות בגב אולם אף פעם לא חשתי תחושות כאלה, אודה לתשובתך.

שלי שלום האתר הנוכחי דן בבעיות של כתף ומרפק ובלבד ולכן לא אוכל לענות לשאלתך אשר חורגת מתחום זה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק