טנדיניטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/01/2009 | 10:10 | מאת: דפנה

אני מבקשת לקבל מידע לגבי הטיפול המניעתי באם ישנו לטנדיניטיס כרוני בשכמות עקב עבודתי בצורפות שהיא עבודה ממושכת בישיבה מעל שולחן במצב של כיפוף של הצוואר כלפי מטה בעבר הגעתי למצב של אישפוז ומתן טיפול במורפיום ובלוק של קורטיזון והייתי שמחה לשמוע האם ניתן לנסות למנוע את הגעתי למצב זה שוב ומהר בתודה מראש

דפנה שלום טנדניטיס סביב הכתף יכולה להיות עקב תהליך דלקתי כללי או בעקבות פעילות מאומצת. למנוע תהליך דלקתי כללי אי אפשר, אך התאמת סביבת העבודה לישיבה מאוזנת ופיסיותרפיה לחזוק שרירי הכתפיים יכולים לעזור במקרה של טנדיניטס על רקע של פעילות מאומצת בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק