כאבים בכתפיים כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

29/12/2008 | 13:45 | מאת: רוני

לאחר שקיבלתי חבטות בשתי הכתפיים יש לי כאבים כאשר אני שוכב על הצד או כאשר אני שולח את היד אחורה ולמטה (לנגב את הת__) או כאשר אני מבצע מתיחה של הדלתא האמצעי (היד מאוזנת מול הצוואר ומתיחה ע"י היד השניה לכיוון הגוף). מעבר לזה אין לי הגבלה בתנועה של הכתפיים או פגיעה בחוזק. העסק הזה נמשך כבר למעלה מ3 שבועות. יש המלצות?

29/12/2008 | 21:14 | מאת: דר' רוזנברג

רוני שלום כדאי לבדוק האם נפגעו הגידים סביב הכתף - בדיקת אולטראסאונד תיתן את התשובה. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק