הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/12/2008 | 16:50 | מאת: שרון

עשיתי אולטרסאונד בכתף הימנית עקב כאבים ואלו התוצאות שקיבלתי ימין אין נזק גרמי בלוחית החיצונית של ראש הזרוע כולל בגבשוש הגדול הסתיידויות מרובות בצורת סהרון לאורך עד 3.0 ס"מ מסביב לגיד הביצפס מקדימה ובסמוך לגיד הרוטטור. כל הגידים שלמים ללא דלדול. התעבות קלה של הסינוביה סביב הגידים. נוזל חופשי בכמות קטנה העטוף את גיד הביצפס שאלתי יש לי כאבים מה עושים? והאם יש טיפול לייזר לתופעה זו? האם ניתוח או רק זריקה? אני בת 41 תודה

שרון שלום אם מדובר בהסתידות בכתף ניתן לנסות טיפול בזריקה מקומית של חומר סטרואידי ואם לא תהיה הטבה ניתן לשקול התערבות ניתוחית בגישה ארטקוסקופית בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק