כאב כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

19/12/2008 | 13:07 | מאת: יוסי

רציתי לדעת מהן הסיבות האפשריות והטיפול המומלץ לכאב בכתף בתנועות מסוימות. הכאב לא חזק ובא והולך. מה יכול להיות?

יוסי שלום יש סיבות רבות לכאבים בכתף (ניתן לראות תאור של חלק מהן באתר dr-rosenberg.co.il כדי לאבחן את המקור המדוייק יש צורך בבדיקה גופנית בתוספת אמצעי דמות שונים מהנתונים שאתה מתאר במכתבך לא ניתן להגיע למסקנה אני מקווה שלאחר העיון באתר תוכל לקבל תמונה יותר ברורה בכל מקרה אני ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד לשם ברור וטיפול בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק