פריקת כתף ושבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

19/12/2008 | 10:54 | מאת: רותי

שלום, אני בת 64, לפני 4 שבועות פרקתי את הכתף הדומיננטית ושברתי אותה. בביקור אצל האורטופד נאמר לי שקיימת שחיקה חמורה והומלץ US. בUS נצפה נוזל רב סביב לביצפס ואי סדירות בראש הזרוע ושינויים ארטרוטיים בACJ. אני מצליחה ליישר את היד, אך לא להרים אותה. מה המשמעות? האם יספג הנוזל? האם זו דלקת? תודה

רותי שלום לאחר שבר בראש הזרוע עם פריקת הכתף ישנו דמום מקומי שיכול להסביר קיום הנוזל. בדיקת US במקרה כמו שלך היא פחות נחוצה בשלבים ראשונים לגבי ההחלטה על המשך הטיפול. ההחלטה צריכה להיות על פי צורת השבר ומידת יציבות הכתף, שצריכים להיות מוערכים על ידי האורטופד המטפל בך בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק