דקירות בכתף ימין בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/07/2008 | 02:45 | מאת: תומר

לאחרונה החלו לי בזמן ריצה כאבים כמו דקירות בכתף ימין,אני לא יודע ממה זה ,זה בעיקר קורה שאני מתאמץ מאוד בריצה,כשאני מעט הכאבים יורדים,ולפעמים הכאב נפסק מעצמו במהלך הריצה.. ממה זה קורה?האם זה יחלוף לבד או שאמורים לבדוק את זה?

תומר שלום כאבים בכתף בזמן ריצה זוהי תלונה מאד לא אופיינת לבעיה הקשורה ישירות למפרק הכתף. לפעמים הכאבים בכתף יכולים להיות ממקור שהוא מחוץ למפרק עצמו , כמו ראות, לב, ואברים אחרים. לכן אני ממליץ לפנות לברור של ראות ואם יהי תקין יש צורך בבידקה גופנית של המפרק עצמו. לכן ראשית יש לפנות לרופא משפחה בהקשר לברור הנ"ל בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק