תרופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/12/2008 | 13:05 | מאת: שמעון

אני סובל מנימול בידיים וברגליים עקב סכרת בבדיקת img נצא שנגרם לי נזק וכמו כן יש לי הגבלות בתנועה של הכתפיים. לאחר ביצוע מיפוי עצמות רשם לי האוטופד תרופה בשם דיאתרים וברצ וני לדעת מה דעתך עליה?

שמעון שלום זוהי תרופה נוגדת דלקת ומיועדת בעיקר לטיפול בכאבים עקב שינויים ניוניים בברכיים ומפרקי ירכיים. לפי מכתבך זוהי לא בדיוק בעיתך העיקרית. כדאי שתברר אצל הרופא שרשם את התרופה מהי מטרת הטיפול - יתכן שאינך מודע לכל השיקולים של הרופא המטפל שלך. דר רוזנברג

25/12/2008 | 20:43 | מאת: ו רון

זה עשרה ימים שאני לוקחת את התרופה ויש לי בצקות ברגלים

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק