כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/12/2008 | 20:55 | מאת: מיטל

שלום ד"ר, אני בחורה בת 27 העובדת בתחום המחשבים. מזה כשנה שאני סובלת מכאבים באזור השכמות והכתפיים , המורגשים הרבה יותר בכתף ימין. בחודשים האחרונים הכאבים נעשו תכופים יותר והחלו גם כאבים בצוואר וביד ימין. עשיתי צילום ובדיקת אולטרסאונד של הכתפיים שיצאו תקינים. האורתופד הפנה אותי לפיזיותרפיה. הפיזיותרפיסט אמר שלדעתו הבעיה מתחילה מהצוואר. טיפולי הפיזיותרפיה גרמו לשיפור בכאבים, אבל הכאבים לא חולפים לגמרי. מה עלי לעשות? תודה מראש, מיטל

מיטל שלום לפי תאורך גם הרושם שלי שהבעיה היא בצואר. כדי למקם את מקור הכאב יש להבדק ע"י אורטופד ואף אם זה מתאים לבדיקה לשקול בצוע בדיקת CT של עמוד שדרה צוארי כדי לברר האפשרות של לחץ הדיסקים על שרשי העצבים. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק