כתף מרוסקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/12/2008 | 11:01 | מאת: מיכל

חולת סוכרת בת 58 נפלה וריסקה את הכתף לפני שבועיים. מאז היא עם כאבים חזקים שלא משתפרים כלל, לא יכולה לשכב ולא מצליחה לישון כמעט. שאלתי היא מתי אפשר לצפות לשיפור במצבה, האם זה הגיוני שאחרי שבועיים אין שיפור במצבה הבריאותי. עלי לציין שאיננו שוקלים ניתוח עקב מחלת הסוכרת. תודה.

שלום רב אם בחרתם בטיפול שמרני בשבר באזור הכתף הזמן המינימלי להתחלת הרגשת הקלה הוא כ6 שבועות וההמשך יהיה תלוי בצורת השבר ומידת הופעת החבור בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק