צילומי רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/12/2008 | 10:39 | מאת: דפנה 29

בוקר טוב, ביום חמישי עברתי תאונה ומאחר שהיו לי כאבים בצוואר ובגב תחתון עשו לי ביום שישי 4 צילומים (2 של עמוד שדרה צווארי ושניים של עמוד שדרה מותני). 1. ברוך ה' לא התגלו שברים ואולם, השאלה שלי היא מה הסיכונים מבחינת קרינה בכך שעברתי 4 צילומים באותו היום? האם זה לא מסוכן חלילה? 2. שאלה נוספת היא האם אוכל לנסות להכנס להריון תוך חודש חודשיים או שיש מניעה לכך בשל הצילומים שעברתי? תודה

דפנה שלום האתר הנוכחי דן במחלות של כתף ומרפק בלבד. שאלות לגבי השפעות הקרינה של צילומי רנטגן נא להפנות לרופא רנטגנולוג דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק