בורסיטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/11/2008 | 22:34 | מאת: שפרה

אני בת 60. עקב מאמץ יתר לקיתי בבורסיטיס במפרק ירך שמאל. יש לי כאבים עמומים ומטרידים קצת. הכאבים לא חזקים. אין אדמימות יש נפיחות קלה.קומפרסים קלים ומנוחה הקלו. מה עוד כדאי לעשות? האם הכרחי לקחת תרופות אנטי דלקתיות ,או שאפשר להבריא עם הטיפול הביתי. האם כדאי טיפול באולטרה סאונד? גלים קצרים? זרמים חשמליים?

שפרה שלום האתר הנוכחי דן בבעיות בכתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתיך בקשר לבעיה בירך דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק