דיסק עם תופעת וואקום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/11/2008 | 19:59 | מאת: אס

שלןם אני סובל שנים מכאבי גב תחתון שלאחרונה התחזקו ובבדיקת סריקה טומוגרפית ממוחשבת התגלו הממצאים הבאים: L2-L3:בלט דיסק צדדי דיפוזי קל L3-L4:בלט דיסק צדדי דיפוזי פורמילי.שינוי ניווני במפרק פאצטלי ימני עם תופעת וואקום. L4-L5:בלט דיסק צדדי דיפוזי קל ופורמילי אחורי עם מגע בקידמת השק התקאלי. L5-S1:שינוי ניווני בדיסק עםתופעת וואקום, בקע דיסק אחורי אחורי מרכזי קאודלי ימני עם לחץ על קידמת השק התקאלי ומגע בשורש L5 ימני. אנא עזרו לי , אס

שלום רב האתר הנוכחי דן במחלות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על השאלה הדנה בנושא של בעיות גב דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק