כאבים בכתף - מיקרוטראומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/11/2008 | 19:00 | מאת: ראובן

אני בן 53 ועובד כ 20 שנה בעבודות שמאמצות את יד וכתף ימין, לאחרונה סובל מכאבים עזים,והגבלות בתנועת הכתף בבדיקת U,S הדגמת גיד ה- BICEPS בתוך ה BICIPITAL GROOVE עם נוזל מסביבו. ה ACJ אי סדירות בקפסולה מעובה, אי סדירות מעל ראש ההומרוס, ובבדיקה דינמית לא נצפתה צביטה, קיבלתי זריקות לכתף וכדורים אך ללא הועיל, האם יש לייחס ממצאים אלו לפי תורת המקרוטראומה ( מחלת מקצוע )? והאם זה מוכר בביטוח לאומי כמחלת מקצוע? אודה לתשובתך ראובן

ראובן שלום. לגבי ההכרה בביטוח לאומי אני ממליץ שתתיעץ עם רופא תעסוקתי או עם עו"ד העוסק בנושא. אתה מתאר תסנמונת התנגשות הכתף שלא הגיבה בצורה מספקת לטיפול שמרני ולכן אם אתה סובל מכאבים חזקים בכתף ניתן לשקול טיפול ניתוחי בגישה ארטרוסקופית. תוכל למצא פרטים נוספים על טיפול מסוג זה באתר dr-rosenberg.co.il בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק